Arnau DB  manté diferents vincles de relació i col·laboració amb projectes, entitats i xarxes nacionals i internacionals amb els quals té afinitats, especialment en relació a la cultura i ciència medievals, filologia i humanitats digitals:

Participa en el Grup de Cultura i Literatura a la Baixa Edat Mitjana (2021SGR00777) finançat pel Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya i coordinat per Míriam Cabré (UB-UAB-UdG). Web: Narpan.

Ha estat coordinat amb el de Sciencia.cat, dirigit per Lluís Cifuentes (UB), centrat en la ciència catalana medieval i renaixentista (2012-2014).

Ha participat en el Grup de Recerca Consolidat de Cultura i Literatura a la Baixa Edat Mitjana 2014-2016 (2014 SGR 119), finançat pel Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i coordinat per Lola Badia (UB-UAB-UdG). Web: Narpan.

Ha participat en SCH Action IS1005: Medieval Europe – Medieval Cultures and Technological Resources, COST (European Cooperation in Science and Technology), 2011-2014, fnaçat per la Comissió Europea.

lectio.jpg
Il·lustració: Lliçó universitària d’Henricus de Alemannia, miniatura de Laurentius a Voltolina dins el Liber ethicorum d’Henricus de Alemannia, segona meitat del s. XIV. Procedència: Wikimedia.