Ampliem les sol·licituds d’inscripció al Postgrau en

Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys,

als Tècnics en Educació Infantil i Tècnics Superiors Esportius.

Ets tècnic en Educació Infantil o Tècnic Superior Esportiu i vols formar-te en el Postgrau en Educació Psicomotriu de 0 a 8 anys (UAB)?

El proper curs 2023-2024 realitzarem la 21a edició del Postgrau en “Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys” de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i pensem que aquesta formació pot ajudar-te a aprofundir en el mon de la psicomotricitat a l’etapa d’educació infantil.

Aquesta 21ª edició del Postgrau serà la 1ª vegada que les TEI i les TSE podreu obtenir el títol de psicomotricista. Com a requisit per apuntar-vos, heu de certificar que teniu una experiència professional amb infants, mínim 3 anys d’antiguitat.

Si voleu tenir més informació en aquest web trobareu tota la informació. Només heu de fer clic a la pestanya de “Formació” i després entrar en “Diploma d’Especialització de Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys”.

No obstant, si tinguéssiu algun dubte, podeu enviar un email a: Carolina.nieva@uab.cat

Vinga, que comencem el 26 de setembre!

Us esperem!!!

PARTICIPACIÓ EN EL XV CONGRESO NACIONAL DE EVALUACIÓN FORMATIVA Y COMPARTIDA EN EDUCACIÓN (SEGOVIA).

El dies 27 i 28 de juny de 2023, les professores Lurdes Martínez i Carol Nieva van participar en el XV Congreso Nacional de Evaluación Formativa y Compartida en Educación, desenvolupat a la Facultat d’Educació de Segovia.

En aquest congrés van presentar la comunicació  “La creación de escenarios de Juego corporal y el papel de la Evaluación Formativa: un ejemplo de buena práctica en el grado de Educación Infantil”. En aquesta comunicació van explicar l’experiència realitzada a l’assignatura de Joc i Moviment, del 4rt curs del Grau en Educació Infantil (UAB), on els infants d’una escola propera venen a jugar amb escenaris de joc corporal, al gimnàs de la Facultat de Ciències de l’Educació; aquests escenaris han estat dissenyats per les pròpies estudiants i són elles les que acompanyaran als infants en el seu lloc espontani i lliure.

PUBLICACIÓ DEL LLIBRE

Psicomotridad. Pikler, Lapierre, Aucouturier y UAB diferencias conectadas.

Des del mes de maig ja podeu accedir a aquest llibre elaborat pels membres i col.laboradors del GREP on es reuneixen les principals aportacions en l’abordatge de l’acompanyament del desenvolupament psicomotor i la seva concreció a les sessions de psicomotricitat.

IIIª JORNADA CONSTRUINT PONTS ESCOLA-UNIVERSITAT (ARMIF-Pràcticum)

El passat de 28 d’abril les professores i professors Lurdes Martínez (UAB), Carol Nieva (UAB), Lluis Nogué (UdG) i l’estudiant Míriam Mérida (UdG) vam assistir a la IIIª Jornada CONSTRUINT PONTS ESCOLA-UNIVERSITAT. Resultats i transferència dels projectes de recerca ARMIF-Pràcticum (2017-2020), realitzada a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

En aquesta jornada vam presentar el projecte “Autoavaluació de competències dels estudiants i desenvolupament professional dels mestres. Millora de la pràctica i innovació docent treballant per projectes d’aprenentatge psicomotors co-tutorats universitat-escola” (ARMIF-2017), coordinat per Lurdes Martínez.

En aquest projecte han participat 4 universitats (UAB, UdG, UVic i Unizar) on s’han realitzat 4 projectes d’innovació que tenien la finalitat de millorar les competències professionals psicomotrius de l’estudiant, a partir de la unió universitat i escola.

FORMACIÓ PEDAGÒGICA A ARGENTA (ITÀLIA)

La setmana del 15 al 19 de maig, les professores Lurdes Martínez i Carol Nieva van participar a una formació pedagògica realitzada al municipi d’Argenta (Itàlia).

Durant aquests dies de formació van visitar centres d’educació infantil de 0 a 3 anys i vam conèixer el funcionament general del servei d’infància d’Argenta, el seu projecte pedagògic i educatiu, el funcionament general de servei d’atenció a les famílies, etc.

Va ser una experiència molt interessant on també van compartir molts coneixements amb professores de cicles formatius d’educació infantil de l’estat espanyol.

XERRADA INFORMATIVA ONLINE “POSTGRAU DESENVOLUPAMENT PSICOMOTOR DE 0 A 8 ANYS”

21ª EDICIÓ. CURS 2023-24


El proper dimarts 21 de febrer a les 18h realitzarem una xerrada informativa online sobre el Postgrau en el marc de la “Fira Virtual de Postgraus, Màsters i Doctorats” de la UAB.

En aquest espai virtual presentarem de manera virtual i en directe el Postgrau Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys, ja que volem fer la 21ª edició el proper curs 2023-24. 


Per a poder participar en la xerrada informativa cal inscriure’s prèviament en el següent enllaç: 

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB – Universitat Autònoma de Barcelona – UAB Barcelona

Si voleu més informació del postgrau la podeu trobar en aquesta pàgina web a la pestanya “Formació”.

Us esperem!!!