Grau en Estudis d’Àsia Oriental

La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la UAB és un centre a l’avantguarda en l’estudi i la recerca sobre l’Àsia oriental, la primera d’oferir aquest grau a l’Estat i l’única del sistema universitari català.

El grau en Estudis d’Àsia Oriental és l’únic que inclou estudis de llengua xinesa, japonesa i coreana, amb assignatures en anglès i tres mencions diferents. Uns estudis oberts al món, que fan de la interculturalitat i l’aprenentatge de llengües els pilars de la formació dels professionals del futur:

  • Amb pràctiques curriculars en empreses nacionals i asiàtiques, institucions públiques i privades, fundacions oficials i organitzacions no governamentals i sense ànim de lucre.
  • Amb el nombre més gran de convenis d’intercanvi i mobilitat d’estudiants signats amb les principals universitats de la Xina, el Japó i Corea del Sud, i amb reconeguts centres acadèmics europeus.
  • Amb un ampli equip docent format per professorat especialista i professorat natiu, amb un elevat nombre d’alumnes estrangers i unes instal·lacions excepcionals.
  • En estreta col·laboració amb institucions oficials com la Fundació Institut Confuci de Barcelona (Xina), la Fundación Japón (Japó) i la Fundació Institut Sejong de Barcelona (Corea del Sud).
  • Amb una formació acadèmica d’excel·lència, interdisciplinària i marcadament enfocada a atendre les demandes del mercat laboral nacional, europeu i internacional.

Més informació