acollida_psicologica_gratuita_0_0.png

Psicogènere ofereix acollida, acompanyament, assessorament i treball psicoterapèutic, des d’una perspectiva especialitzada en gènerea nivell individual i grupal, per a persones que han viscut o viuen malestars i conflictes emocionals (personals i interpersonals), o relacions abusives, o microviolències o violències de gènere (incloses les violències lgtbiq+) com a resultat de les desigualtats i identitats binàries de gènereper tal d’acompanyar i oferir eines per a potenciar una salut feminista.

En aquest sentit, col·laborem amb diferents centres i associacions especialitzades, per tal de poder d’oferir serveis d’acompanyament i treball terapèutic d’apoderament, adaptats a cadascuna de les necessitats i demandesespecífiques de cada persona.

Aquest servei és gratuït per les persones de la comunitat de la UAB i, per adaptar-nos al context actual, oferim atenció presencial o en línia donada la situació excepcional que estem vivint.

Si estàs vivint alguna d’aquestes situacions i necessites acompanyament emocional i psicològic, pots contactar-nos mitjançant el formulari de cita prèvia CONTACTA AMB NOSALTRES que trobaràs al web, a la part dreta.

Responsable de la Unitat: Margot Pujal
Correu electrònic: psicologia.perspectiva.genere@uab.cat

Horari d’atenció psicològica: dimecres de 10 a 15h, amb cità prèvia.

Si vols més informació Centre Joan Riviere en Psicologia i Gènere de la UAB.