El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat el document “Orientacions per a l’avaluació. Educació Infantil, segon cicle”, on les nostres companyes  Lurdes Martínez i Montserrat Anton han col·laborat en l’apartat “Un infant que progressi en el moviment i en el domini del cos”.

Descarregat aquí el document

 

El passat 4 de febrer del 2020, Daniel Caméls i Mara Lesbegueris van realitzar un seminari en el nostre Postgrau en “Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys”.

Amb tots dos vam poder gaudir de la conferència titulada “El cuerpo en el acto gráfico” i del taller “Experiencias en el plano gráfico”.

 

El GREP UAB present en #EduCongress2020

Les nostres companyes Lurdes Martínez, Eva Bru i Elena Sarri han participat el en “IV Congrés EduCongress 2020: jocs, espais i aprenentatges a l’Educació Infantil” celebrat el passat 27 de febrer a Barcelona.

? La Lurdes Martínez, com a coordinadora del Grau d’Educació Infantil de la UAB, ha participat en la coordinació d’aquesta edició del congrés.

Imagen que contiene interior, monitor, tabla, computadora

Descripción generada automáticamente

 

L’Eva Bru y l’Elena Sarri han estat les ponents de la conferència “Espais d’aprenentatge, el joc, la psicomotricitat i el paper de l’adult a l’escola Ítaca de Manresa”.

Imagen que contiene interior, mujer, tabla, hombre

Descripción generada automáticamente

L’ICE de la UAB atorga  l’EBM Can Serra un dels ajuts per a projectes de transformació i millora educativa

L’EBM Can Serra de Cardedeu és una de les escoles que col·laboren amb nosaltres acompanyant en la seva formació inicial als/les futurs/es mestres d’Educació Infantil i psicomotricistes. És una escola de referència en l’àmbit de la psicomotricitat de 0-3 anys, sent aquesta un dels pilars del seu projecte educatiu.

El passat 27 de febrer l’ICE de la UAB va atorgar-les un dels ajuts de la convocatòria per a “projectes de transformació i millora educativa” al seu projecte “Vivim el conte”.

En aquest projecte d’innovació i millora educativa l’EBM Can Serra planteja el conte, el joc i l’activitat psicomotriu com a eines d’aprenentatge naturals, motivadores i significatives que constitueixen una via per millorar el desenvolupament de les capacitats de l’infant.

Moltes felicitats a tot l’equip per aquest projecte i el seu reconeixement!

Una foto de un grupo de personas posando para una foto

Descripción generada automáticamente

Entrevista de Mar Pérez en el Diari Ara.

La nostra companya, Mar Pérez, ha estat entrevistada pel Diari Ara per l’article “Afavorir la motricitat dels infants els ajuda a descobrir el cos i el món que els envolta”.

En aquesta entrevista la Mar parla sobre el desenvolupament psicomotor en els primers anys i com es pot afavorir un moviment autònom, lliure i respectuós des de casa.

Les nostres companyes Lurdes Martínez, Laura Moya i Carol Nieva han participat en el “Congreso Internaconal EVALtrends 2020” celebrar a Càdis.

En aquest congrés d’avaluació en l’Educació Superior, han presentant la comunicació “Autoevaluación de competencias profesionales psicomotrices durante la formación inicial de maestros de Educación Infantil”.

Aquesta comunicació forma part del procés de difusió del Project ARMIF del Programa MIF que des del GREP UAB desenvolupem respecte a l’adquisició de competències professionals psicomotrius en la formació inicials dels/les mestres d’Educació Infantil.

Podeu accedir a aquesta comunicació consultant les Actes del congrés.

 

Un grupo de personas posando delante de una pared

Descripción generada automáticamente

NOU article del GREP!

“Què aporta la psicomotricitat a l’escola?”

de l’Eva Bru i l’Elena Sarri a la Revista Guix d’Infantil de l’Editorial Graó!

També disponible en castellà en la Revista Aula d’Infantil de la mateixa editorial.

Clicant en la següent imatge podeu aconseguir al nº 104 de la Revista Guix d’Infantil on s’inclou l’article.