Imagen que contiene Texto

Descripción generada automáticamente

Presentació del projecte “Converses amb el GREP UAB” 

La situació sanitària actual desencadenada per la COVID-19 ha fet que les propostes psicomotrius als centres educatius i les activitats formatives docents relacionades amb la Psicomotricitat hagin minvat notòriament.  

Des del GREP UAB hem detectat que aquesta situació ha provocat que els/les professionals del món de l’educació interessats/des en la Psicomotricitat necessitin espais i temps per continuar connectats/des amb aquesta disciplina. Per aquest motiu, hem decidit iniciar un nou projecte que pugui cobrir aquestes necessitats i oferir propostes per compartir i reflexionar sobre diferents temàtiques vinculades amb la Psicomotricitat. 

D’aquesta manera, neix el projecte “Converses amb el GREP UAB” on mensualment oferirem una conversa en format virtual entre dos ponents experts/es en Psicomotricitat, on almenys un d’ells és membre del nostre grup de recerca. 

Cada conversa parteix d’un guió previ proposat per les organitzadores d’aquest projecte (Mar Moya i Laura Moya) que es complementarà amb les preguntes i dubtes que els/les participants facin arribar prèviament al correu del GREP UAB: gr.educacio.psicomotriu@uab.cat. Tot i partir d’un guió previ, l’objectiu és oferir una proposta basada en un clima distès i proper durant la conversa entre els/les dos experts/es i la moderadora, basat sempre en la rigurositat que aquesta disciplina requereix. 

Les converses tenen una duració aproximada d’entre 1h i 30 minuts i 2 hores. Aquestes són totalment gratuïtes i d’accés lliure a tothom que desitgi assistir com a participant. 

A través de la pàgina web del GREP UAB i de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) s’anirà informant mensualment de les converses previstes: la seva temàtica específica, els/les ponents protagonistes, el dia i l’hora de realització i, també, l’enllaç d’accés a l’espai virtual on es realitzarà (amb Microsoft Teams).  

Segona conversa: Psicomotricitat i grups heterogenis.

Ponents: 

  • Elena Sarri: Mestra de l’escola pública. Especialista en Educació Infantil, Psicomotricista i membre del GREP UAB.
  • Eva Bru: Mestra i Psicomotricista a l’escola Ítaca de Manresa. Professora del Postgrau en Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys de la UAB. Membre del GREP UAB.

Moderadora:  

  • Laura Moya: Mestra d’Educació Infantil, Psicomotricista i Psicopedagoga. Membre del GREP UAB. 

Dia i hora: Dimarts 8 de juny de 2021 a les 18:30h. 

A continuació podreu visualitzar la conversa “Psicomotricitat i grups heterogenis” clicant en l’enllaç anterior, la qual estarà visible fins el dilluns 21 de juny.

Primera conversa: Psicomotricitat i TEA 

Ponents: 

  • Josep Rota: Psicòleg, psicomotricista i formador de psicomotricistes. Membre del GREP UAB. Compromès amb la Psicomotricitat des dels anys 80. Com a psicomotricista, com a formador i com a supervisor, actualment. I cada vegada amb més il·lusió i convenciment. 
  • Àngels Morral: Terapeuta psicomotriu i mestra. Especialista en l’atenció a persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. Docent en vàries formacions. Ha escrit varis articles relacionats amb l’autisme com “El cuerpo del niño con TEA” i coautora del llibre “Comprensión y abordaje educativo y terapéutico del TEA”. 

Moderadora:  

  • Mar Moya: Mestra de Pedagogia Terapèutica i Psicomotricista. Membre del GREP UAB. 

Dia i hora: Dilluns 12 d’abril de 2021 a les 18:30h. 

Texto

Descripción generada automáticamente con confianza media