Els dominis d’internet uab.cat i uab.es són de titularitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (Campus de la UAB, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Tel.: 93 581 11 11) (CIF Q-0818002-H).

Tots els continguts propis, tret que s’indiqui de forma expressa per a casos particulars o que siguin de tercers que n’hagin autoritzat l’ús, es poden utilitzar en base a la llicència Creative Commons de Reconeixement – No Comercial. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l’obra i la creació d’obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l’autoria de l’obra original. ccbync

Els dissenys i logotips que identifiquen la Universitat poden ser utilitzats únicament per identificar activitats pròpies de la Universitat o d’altres iniciatives que tinguin el seu suport explícit.

La Universitat Autònoma de Barcelona es reserva la possibilitat de fer normatives específiques per a alguns continguts, que prevaldran sobre aquest avís legal.

En el cas de les dades personals, vegeu la Política de protecció de dades de la UAB.

La Universitat Autònoma de Barcelona tracta les dades personals que resulten adequades, pertinents i no excessives per al compliment de la finalitat d’atendre correctament i en relació a l’exercici de les funcions que li són pròpies.