La trobada s’ha fet en el nou espai de doctorandes i doctorands en el despatx 117 del primer pis de l’edifici G5. En la trobada s’ha parlat de les preocupacions compartides per fer una bona tesi, rigorosa metodològicament i per publicar, i per complir certs requisits que marca el programa de doctorat en la línia de didàctica de las ciències socials. Aquestes trobades, que es desenvolupen de forma semipresencial, son un magnífic punt de trobada per a joves investigadors i investigadores per teixir complicitats i fer una xarxa d’ajuda mútua en el moment de la recerca de la tesi i, posteriorment, donen lloc a interessants col·laboracions internacionals. Aquesta setmana han comptat amb la presència de la doctora Mariona Massip, ex-membre i co-fundadora de REDOCS, que ha compartit la seva experiència com a doctoranda i els passos a segur amb la finalització i dipòsit de la tesi doctoral.

Compartir esta página