D’acord amb l’article 46 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern (LTAIPBG), el registre de grups d’interès és públic. I, en la mesura que es tracta d’informació elaborada per l’administració i que obra en el seu poder, és informació pública en el sentit de la LTAIPBG, i accessible per a qualsevol ciutadà.

Des del punt de vista de la protecció de dades, en el casos en què es tracti de persones jurídiques no els és d’aplicació. I, pel que fa a les dades de contacte de les persones físiques integrants o representants de l’entitat, el seu accés està fonamentat en la satisfacció d’un interès legítim de la persona sol·licitant o de terceres persones, sempre que es tracti de les dades necessàries per a la seva localització professional, i amb la finalitat de mantenir relacions de qualsevol tipus amb l’entitat jurídica corresponent.

Si l’inscrit és una persona física, l’accés a la seva informació es regirà pels principis establerts als article 23 i 24 de la LTAIPBG.