El CECAP és un centre orientat a investigar, assessorar i capacitar, des de la recerca i la docència universitàries, sobre qüestions de comunicació pública. Cerca incidir en la generació de polítiques justes que provoquin canvis positius en la societat argentina.

Objectius:-Exposar i presentar una anàlisi estratègica i estructural de la comunicació pública de l’Argentina i d’Amèrica Llatina. -Expandir la investigació sobre qüestions de comunicació amb conseqüències socials, polítiques, culturals i existencials en l’àmbit de l’Argentina i d’Amèrica Llatina, des d’una concepció cristiana i realista. -Transformar-se en un referent de consulta per la millora de la qualitat de les polítiques públiques, de les estratègies empresarials i de les pràctiques de responsabilitat social. -Generar un espai de reflexió que permeti transformar les grans idees en pràctiques de gestió aplicables.

El CECAP divideix el seu àmbit d’estudi en dues grans àrees:

Àrea de Comunicació Corporativa: L’objectiu és obtenir una massa crítica d’informació empírica que permeti conèixer de manera rigorosa el rol de les comunicacions com a part dels processos de gestió de les organitzacions, per contribuir, amb aquest coneixement, a identificar les solucions que la comunicació pot generar als problemes de management.

Àrea de Mitjans: L’objectiu és obtenir una massa crítica d’informació empírica per a generar models, índexs, criteris, tipologies, entre altres resultats, que permetin conèixer de manera rigorosa els continguts i la forma d’operar dels mitjans, per contribuir amb aquest coneixement a millorar el seu rol en la gestió dels problemes socials.

Director

Dr. Damián Fernández Pedemonte

Universidad Austral

Facultad de Comunicación

DFernandez@austral.edu.ar