Conexiones. Revista Iberoamericana de Comunicación és una publicació de la Xarxa Interuniversitària de Estudis de Comunicació (RIEC), integrada per la Universitat Austral (Argentina), Universitat Carlos III (Espanya), Universitat Diego Portales (Xile), Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (Mèxic) , Universitat de Puerto Rico (Puerto Rico), Universitat de Sao Paulo i ESPM (Brasil), i coordinada per la Universitat Autònoma de Barcelona (Espanya).

CONEXIONES desitja establir un debat plural sobre els aspectes centrals de la cultura i els mitjans de comunicació. El seu objectiu explícit és continuar, ampliar i consolidar el camp de la recerca crítica obert en les societats iberoamericanes per les diferents disciplines que aborden el sistema dels mitjans de comunicació i les seves manifestacions culturals. Desitja, per tant, ser una contribució al desenvolupament d’aquests estudis des de les diferents perspectives teòriques, empíriques i històriques, en el context dels canvis impulsats per la mundialització i la revolució tecnològica en curs. La realitat emergent de les pràctiques comunicatives i culturals, la situació i les transformacions dels nous i vells mitjans de comunicació, la contribució de la comunicació al desenvolupament humà, l’estudi dels textos, els discursos i les formes culturals, les estructures i les polítiques de comunicació, entre d’altres fenòmens contemporanis, constitueixen el seu objecte científic.

CONEXIONES està indexada a Latindex (Sistema Regional de Información en Línea para Revistas Científicas de América Latina, el Caribe, España y Portugal) i a DICE (Difusión y Calidad Editorial de las Revistas Españolas de Humanidades y Ciencias Sociales y Jurídicas). CONEXIONES també forma part de la base de dades ISOC del Centre de Ciències Humanes i Socials del CSIC DESAPRUEBA.