#

Lic. Helder Prior

Colaborador

Observatorio Iberoamericano de la Comunicación

helder.prior@gmail.comLlicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universidade da Beira Interior (UBI, 2007). Doctorand en Comunicació i becari de la Fundação per a Ciência ea Tecnologia (FTC, 2008-2011).

Realitza una estada de recerca a l’Observatori Iberoamericà de la Comunicació (OIC) de la Universitat Autònoma de Barcelona, (Departament de Periodisme, 2008-2011). Investigador integrat del Laboratori d’Conteúdos On-line de l’Universidade da Beira Interior (LABCOM), i investigador col.laborador de l’Institut de Filosofia prática (IFP) de la UBI. Membre del Grup de Treball de Comunicació Política de la Sociedade Portuguesa de Comunicação (SOPCOM); Membre del Grup de Treball de Joves Investigadors de la SOPCOM. Membre col.laborador de la Revista Digital de Retòrica (Rhêtorikê).

Experiència com a periodista en mitjans digitals i impresos. Les seves principals línies de recerca se centren en les interseccions entre els sistemes mediàtics i polítics, el dret de la Comunicació, el ​​Màrqueting polític i la Filosofia Política. Està elaborant una tesi de doctorat sobre l’escàndol polític i l’espai públic.