#

Dra. Pilar Diezhandino

Investigadora

Observatorio Iberoamericano de la Comunicación

pdnieto@hum.uc3m.esDoctora en Periodisme per la Universitat de Navarra. Directora del Departament de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Facultat d’Humanitats, Comunicació i Documentació de la Universitat Carlos III de Madrid.

Directora del Grup de Recerca PASEET (Periodisme i Anàlisi social. Evolució, Efectes i Tendències) del Departament de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la UCIII. Visiting Scholar a l’Escola de Periodisme de la Universitat de Columbia, Missouri (1989-1990). Va participar en l’equip que va posar en marxa el Màster de Periodisme de la Universitat del País Basc i El Correo, a Bilbao, del qual va ser directora. Codirigeix ​​el Màster de Comunicació Institucional i Política i és sotsdirectora del Màster en Direcció de l’Empresa Audiovisual.

Membre del Comitè Científic i Editorial de la Revista Telos. Quaderns de Comunicació i Innovació , i del Consell Assessor de Àmbits. Revista Andalusa de Comunicació . Directora Associada de Conexiones, Revista Iberoamericana de Comunicación. Ha estat presidenta de la Societat Espanyola de Periodística, 2000 – 2004 i és membre de la Junta Executiva de l’AE-IC.

Especialista en temes de periodisme amb línies de recerca en periodisme de servei, periodisme a Internet i tendències professionals.